wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Przenośne głowice cyrkulatory i wanny sous - vide

Sous vide to gotowanie przez w maluch temperaturach wsześniej przygotowanych i zapakowanych próżniowo potraw w gastronomii za pomocą cyrkulatora.. Zalety  tej metody są wielkie jak małe straty na wadze, zachowanie składników mineralnych i witamin. Soczystość produktów użytych, oraz  zachowanie naturalnej struktury potraw.


Głowica przenośna cyrkulatora w systemie sou vide marki Sammic. Model SVP-100. Uniwersalna, może być używana w pojemnikach znormalizowanych czyli GN2/1' GN1/1; GN2/3. Moc 1000W. Prąd jednofazowy.

Wanna do gotowania produktów w systemie sou vide, model SVC-14 firmy Sammic za pomocą cyrkulatora o mocy 1500 W. Wymiary zbiornika 30x30x15 cm.

Wanna do gotowania produktów w systemie sou vide, model SVC-28 za pomocą cyrkulatora o mocy 190 W. Wymiary zbiornika 30x50.5x20cm. Urządzenie firmy Sammic

Wanna podwójna do gotowania produktów w systemie sous vide, model SVC-4/22D za pomoc ą cyrkulatora o mocy 1250 W. Wymiary zbiornika pierwszego 50.5x30x15 cm, druga połówka 30x15.2x15 cm. Urządzenie firmy Sammic