Pacojet 2 Mikser do produktów zmrożonych Do gotowania w próżni w profesjonalnej kuchni gastronomicznej używamy cyrkulatorów. Proponujemy urządzenia w technice Sous vide. System ten polega na pakowaniu w woreczki odpowiedni produkt, oraz gotowanie w odpowiedniej temperaturze w kąpieli wodnej. Tak przygotowane dania gotowe zachowują swój naturalny smak i aromat, oraz wszystkie witaminy i składniki pokarmowe. W raz razem z pacojetem i zamrażarką szokową mobilność tych urządzeń daje niesamowite efekty w renomowanych zakładach gastronomicznych, choć niekoniecznie muszą te urządzenia być stosowane razem. W zależności od formy prowadzonej kuchni.
Pozostałe produkty:
Taborety gazowe
Duże patelnie kuchenne
Kuchnie gazowe
Kuchnie elektryczne
Indukcja
Napisz do nas
Dane firmy
Rest
Profesionalne wyposażenie gastronomii
Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.
tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@gastrorest.pl
Copyright © 2024 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa
wyposażenie gastronomii Warszawa| bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych | hurtownie gastronomiczne warszawa | salamander urządzenie gastronomiczne