wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Cyrkulatory - urządzenia do gotowania w próżni w technice Sous Vide

Pacojet 2 Mikser do produktów zmrożonych Do gotowania w próżni w profesjonalnej kuchni gastronomicznej używamy cyrkulatorów. Proponujemy urządzenia w technice Sous vide. System ten polega na pakowaniu w woreczki odpowiedni produkt, oraz gotowanie w odpowiedniej temperaturze w kąpieli wodnej. Tak przygotowane dania gotowe zachowują swój naturalny smak i aromat, oraz wszystkie witaminy i składniki pokarmowe. W raz razem z pacojetem i zamrażarką szokową mobilność tych urządzeń daje niesamowite efekty w renomowanych zakładach gastronomicznych, choć niekoniecznie muszą te urządzenia być stosowane razem. W zależności od formy prowadzonej kuchni.


Pearl Fusionchef mały cyrkulator firmy Julabo do gotowania w technice sous vide. Łatwy w montażu na dowolnym naczyniu o wymiarach 133x212x330mm. Niemiecka jakość. Waga urządzenia 4.8 kg. Reweracja w małych zakładach gastronomicznych.

PEARL Z. Urządzenie do gotowania w próżni firmy Julabo, mały gabarytowo o wymiarach 335x190x300mm. Komputerowa myśl techniczna. Wygodny i komfortowy w obsłudze. Posiada wysuwany mostek, co wiąże się że jest stabilny w czasie pracy

Pearl XS nowoczesny, precyzyjnie zaprojektowany Cyrkulator firmy Julabo. Urządzenie średniej wielkości wbudowane na wannie, przenośny, o wielkich możliwościach gotowania w sporych kuchniach gastronomicznych. Wymiary sous vide 332x398x374mm, i wadze 12 kg.

Cyrkulator Pearl S fiormy Julabo średni, wbudowany na wannie 19 litrowej, niezwykła wydajność, dynamiczny do gotowania w próżni, praktycznie brak odpadów używanych produktów. Wymiary urzadzenia 332x577x374mm, oraz o wadze 14 kg. Jednorazowy załadunek produktów do 11 kg. Sous vide posiada zawór spustowy.

Cyrkulator Fusionchef Pearl M Julabo o dużej mocy I załadunku jenorazowego. Idealny do dużych kuchni profesjonalnych. Urządzenie posiada wannę o pojemności 27 litra. Wymiary urządzenia do gotowania w prózni 33,5x57.5x452.4 cm. Maksymalny jednorazowy załadunek 15 kg.

Urządzenie do gotowania w próżni o dużej mocy, wyjątkowy Cyrkulator Pearl L firmy Julabo, o fenomenalnych możliwościach przetwórczych produktów gastronomicznych. Wanna o pojemności 44 litra o właściwościacj GN2/1-150. Wymiary maszyny 57.5x69.7x37.4 cm. Załadunek jednorazowy do 25 kg.

Pacojet 2 - urządzenie do miksowania produktów świeżych i zmrożonych na podstronie naszego serwisu w dziale Nowości

Cyrkulator sous vide Noon dla nowoczesnej kuchni. Moc urządzenia 1800W i wydajności pompy 6 litrów/min. Cyrkulator posiada 29 programów pracy. Możlwość zamontowania na każdym pojemniku o głębokości minimum 15 cm. Posiada też czujnik poziomu wody. Wydajność do 40 litrów podgrzewanej wody.

Cyrkulator sous vide Noon razem z wanną izolowaną, która posiada pokrywę, oraz kran spustowy. Wymiary wanny 56x33x24 cm.