wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Urzadzenia do zamrażania-zamrażarki skrzyniowe

Zamrażarki skrzyniowe to urządzenia mrożnicze dla produktów używanych w gastronomii, przechowywanych w stałych ujemnych temperaturach na zapleczach kuchennych. Zaletą zamrażarek jest utrzymywanie w świeżości większych partii towarów przez dłuższy czas. Temperatura zamrażania występująca w oferowanych urządzeniach maksymalnie do –24 stopnie.

 


Zamrażarki skrzyniowe o pojemności 312, 390, 466 litrów, Blat pokrywy ze stali nierdzewnej, obudowa wykonana z blachy malowanej proszkowo na biało. Temperatura zamrażania –18 stopni.

Zamrażarkia skrzyniowa na kółkach z hamulcami. W ofercie 4 rozmiary o pojemnościach 100, 200, 315 i 504 litry. Całe urzadzenie malowane proszkowo na biały kolor. Zasilanie prąd jednofazowy. Grube ścianki izolacyjne.