wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Rożna gazowe i elektryczne do pieczenia drobiu, dziczyzny i golonek

Oferta dotyczy całej gamy najwyższej jakości rożen do pieczenia kurczaków i całej gamy drobiu, dziczyzny, oraz golonki. Cała obudowa rożen wykonana jest ze stali nierdzewnej, oraz posiadają idealną izolację cieplną i przestronną komorą grzewczą. Za rożnami w urządzeniach są umieszczone wysokiej jakości elementy grzewcze. Rożna posiadają niezależne sterowane poziomy pieczenia. Dzięki specjalnie otwieranym drzwiom mamy bardzo łatwy dostęp do wkładania bagnetu z kurczakiem. Palniki gazowe posiadają precyzyjną regulacje. Wykonanie rożen jest bardzo precyzyjnie, wraz z oświetleniem wewnętrznym. Wyjmowana tacka ociekowa na tłuszcz i resztki potraw. Produkty do pracy w gastronomii o wysokim standardzie.

 


Parametry techniczne rożna do pieczenia na 40 kurczaków RQ. Urządzenie o pojemności wsadu na 32-40 kurczaków, Posiada 8 palników i 8 rożen. Na gaz ziemny i z butli.

Rożen, opiekacz średni do kurczaków gazowy na wsad 25 kurczaków CRG 5. Ilość rożen w urządzeniu i palników 5 sztuk. Idealny do restauracji, barów, sklepów.

Rożen elektryczny na wsad do 25 kurczaków o zasilaniu 400 V i mocy 15 kW. Produkt RQ o 5 rożnach. Urządzenie posiada kółka do przesuwania po powierzchni sali. Produkt najwyższej klasy

Idealny rożen gazowy do pieczenia do 10 kurczaków dla małej gastronomii, lub sklepów. Zasilanie na gaz ziemny, lub butan-propan. Produkt wysokiej klasy.