wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Podstawy kute metalowe i pojemniki, półmiski, kociołki do podawania gorącego jadła na stoły w gastronomii

Do podawania gorących produktów, jadła bezpośrednio na stoły gastronomiczne oferujemy do sprzedaży zestawy korytek, kociołków, szaszłyków, zapiekanek. W skład zestawów wchodzą podstawy metalowe, kute, oraz pojemniki, półmiski kociołki wykonane z najlepszego polskiego porcelitu wypalanego z glinki. Zestawy są bardzo użyteczne i trwałe w użytkowaniu

 


Zestaw do podawania jadła, produktów gastronomicznych składający się z podstawy metalowej, stabilnej, oraz kociołka kamionkowego, oraz łyżki porcelitowej do nakładania. Kociołek duży posiada pojemność 1.2 litra.

Kompletny zestaw do podawania jadła, produktów gastronomicznych składający się z podstawy metalowej, stabilnej, oraz kociołka z kamionki. Oraz łyżki porcelitowej do nakładania. Kociołek mały ma 0.8 litra pojemności.

Zestaw metalowy, kuty, wraz z półmiskiem wykonanym z ceramiki o wymiarach 29 cm z szpadami do serwowania produktu

Korytko wykonane z porcelitu o wymiarach 49x26 cm do serwowania potraw na kutej podstawie.