Woki to system do przyrządzania dań azjatyckich w kuchniach gastronomicznych. Za pomocą specjalistycznych kuchenek i patelni smażymy proste potrawy i warzywa, których smak jest odwrotnie proporcjonalny do włożonej pracy w ich przygotowanie. W wokach można smażyć potrawy w niewielkiej ilości tłuszczu, lub w głębokim oleju. Urządzenia w konwekcji idealne do każdego lokalu gastronomicznego. Woki perfekcyjnie wytworzone w najlepszej jakości.
Napisz do nas
Dane firmy
Rest
Profesionalne wyposażenie gastronomii
Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.
tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@gastrorest.pl
Copyright © 2024 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa
wyposażenie gastronomii Warszawa| bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych | hurtownie gastronomiczne warszawa | salamander urządzenie gastronomiczne