wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Kuchenki indukcyjne i patelnie w systemie wok

Woki to system do przyrządzania dań azjatyckich w kuchniach gastronomicznych. Za pomocą specjalistycznych kuchenek i patelni smażymy proste potrawy i warzywa, których smak jest odwrotnie proporcjonalny do włożonej pracy w ich przygotowanie. W wokach można smażyć potrawy w niewielkiej ilości tłuszczu, lub w głębokim oleju. Urządzenia w konwekcji idealne do każdego lokalu gastronomicznego. Woki perfekcyjnie wytworzone w najlepszej jakości.

 

 


Wok indukcyjny z patelnią Profi Line wykonana ze stali nierdzewnej i cyfrowym programatorem mocy. Patelnia wykonana z trzech warstw stali nierdzewnej. Idealna do małych restauracji i barów

Patelnia na indukcje Wok o średnicy 36 cm i wysokości 18 cm. Wszystko wykonane ze stali nierdzewnej

Kuchenka indukcyjna –wok wykonana ze stali nierdzewnej. Urządzenie posiada system na reakcję HI lub LI natychmiastowa reakcja na ustawienie Hi lub Lo, oraz łatwy do czyszczenia filtr przeciw tłuszczowy