wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Piece konwekcyjno parowe nadstawne i wolnostojące rational na gaz i prąd elektryczny

Piece firmy Rational to perfekcyjne urządzenia do gotowania, pieczenia wszelkich potraw i produktów używanych w gastronomii.. Są to prawdziwe cuda techniki w zakresie przetwarzania, minimalizują zużycie energii, wody, oraz czas, przy jednostkowym zmniejszeniu ilości odpadów surowca, oraz gwarantują najwyższą jakość gotowych dań. Producent gwarantuje serwis aż do całkowitego zużycia maszyny.

 


Piec CombiMaster Plus 61 mały nad stawny na 6 GN 1/1 z trzema trybami pracy, oraz z ClimaPlus, czyli pomiar wilgotności z pięcioma nastawieniem i regulacją. Podłączenie gazowe lub elektryczne. Niezwykle wydajny do małej restauracji, przedszkola, szkoły, zajmuje mało miejsca, bardzo funkcjonalny. Manualny

Piec SelfCooking Center SCC 61 whitefficiency, zasilany elektrycznie, nad stawny 6 półkowy, kombajn inteligentny, który automatycznie rozpoznaje parametry produktów, oraz wykonuje według życzeń funkcję pieczenia, gotowania, grilowania, duszenia, blanszowania. Automatyczna funkcja mycia. Wytwarza idealny klimat w komorze i na bieżąco je koryguje

Piec CombiMaster Plus 62 , nad stawny na 6 GN 2/1 czyli duże półki z trzema trybami pracy, oraz z ClimaPlus, czyli pomiar wilgotności z pięcioma nastawieniem i regulacją. Podłączenie gazowe lub elektryczne. Niezwykle wydajny do małej restauracji, przedszkola, szkoły, zajmuje mało miejsca, bardzo funkcjonalny. Manualne mycie pieca.

CombiMaster Plus 101 piec wolnostojący 10 półkowy na gN 1/1 z podłączeniem gazowym lub elektrycznym. Urządzenie bardzo wytrzymałe na obciążenia i łatwe w obsłudze, z trzema trybami pracy, oraz z ClimaPlus, czyli pomiar wilgotności z pięcioma nastawieniem i regulacją. Mycie urządzenia manualne. Funkcja odkamieniania. Piece przystosowane do wydawania do 150 posiłków dziennie. ServiceDiagnose-System (SDS) z automatycznym wyświetlaniem komunikatów serwisowych dla klienta.