wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Rozbudowany model porcelany gastronomicznej modelu Banquet z linii RAK

Porcelana RAK dla gastronomii z linii Banquet to idealna gładkość wypalanej glazury, posiada niepowtarzalny kolor biały- ercu, oraz oryginalne kształty produktów. Linia przedstawiana jest najpopularniejsza z marki RAK. Posiada proste, klasyczne formy, jest niezwykle funkcjonalna i jej estetyka sprawiają, że jest idealna do restauracji i hoteli. Posiada też najwięcej maczyń zastawy stołowej, prawie 90 rodzai, co sprawia , że każdy klient może dopasować odpowiednią zastawę porcelanową.

 


Talerz głęboki podstawowy okrągły z porcelany RAK linia Banguet, do serwowania zup, deserów, przystawek. Rozmiar 23 lub 26 cm. średnicy

Talerz płaski, okrągły do serwowania dania głównego, wykonany z porcelany RAK, występuje w rozmiarze 30, lub 31 cm średnicy

Talerz głęboki do podawania pasty, porcelanowy z serii Rak o nazwie banquet o średnicy 30 cm.

Talerz do serwowania pizzy firmy RAK z linii Banquet o średnicy 30.5, oraz 33 cm , niezastąpiony w podawaniu tego przysmaku.

Talerz przy stawkowy płytki o o rozmiarach 23; 24; 25; 27; 29 cm. Model Banquet z linii RAK

Elegancka bulionówka z uszami o dwóch rozmiarach 0,18 i 0.30 litra. Model Banquet z RAKa

Spodki różnych rozmiarów o nazwie Banquet z dopasowaniem do filiżanek, sosjerek, kubków, lub uniwersalny do produktów oferowanych.

Naczynie do serwowania sosów z linii Banquet o wymiarach 9x7 cm

Naczynie służące jako maselniczka do serwowania na stole. Model Banquet o wymiarach 11x8 cm.

Kieliszek porcelanowy do podawania jajek na stole z serii Banguet.

Filiżanka niska wykonana z porcelany Banquet o pojemności 0180 i 0230 litra.