Warning: Use of undefined constant nazwa1 - assumed 'nazwa1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /1rest/kategoria.php on line 287
Kuchnia
Wyposażenie profesjonalnej kuchni i zaplecza to podstawa każdego zakładu gastronomicznego i cateringu. Do prawidłowej działalności i funkcjonowania służą meble ze stali nierdzewnej, piece konwekcyjno- parowe, separatory tłuszczu, rozdrabniacze odpadów, szafy i komory chłodniczo - mrożnicze, zmywarki podblatowe i kapturowe, grile, frytkownice. Na każdym zapleczu winny znajdować się kuchnie gazowe, elektryczne, drobny sprzęt pomocniczy, różne pojemniki, regały metalowe. Do utrzymiania czystości służą skoncentrowane płyny myjące.
W obecnych czasach jest bardzo popularna nowoczesna kuchnia wymaga sprzętu w postaci pacojeta, sous wide i szokowych zamrażarek, oraz chłodziarek
Jako hurtownia wyposażenia gastronomii wykonujemy na zlecenie nowych podmiotów projekty kuchni, lub wyceny potrzebnego sprzętu.
Napisz do nas
Dane firmy
Rest
Profesionalne wyposażenie gastronomii
Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.
tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@gastrorest.pl
Copyright © 2014 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa
wyposażenie gastronomii Warszawa| bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych | hurtownie gastronomiczne warszawa | salamander urządzenie gastronomiczne