Warning: Use of undefined constant nazwa1 - assumed 'nazwa1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /1rest/podkategoria.php on line 312
Piece konwekcyjno-parowe gazowe i elektryczne
Współczesna kuchnia gastronomiczna opiera się w dużej mierze na termicznym przygotowaniu potraw przez kucharzy przy pomocy urządzeń tzw. piecy konwekcyjno – parowych na gaz lub prąd elektryczny. W tych urządzeniach, maszynach elektronicznych , o innowacyjnych rozwiązaniach gwarantuje stałą jakość potraw, dużą wydajność, oraz niezwykłą kreatywność kążdego pracownika kulinarnego kuchni.
Pozostałe podkategorie:
Piece firmy Rational
Piece HOUNÖ
Piece Retigo
Piece UNOX
Napisz do nas
Dane firmy
Rest
Profesionalne wyposażenie gastronomii
Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.
tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@gastrorest.pl
Copyright © 2024 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa
wyposażenie gastronomii Warszawa| bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych | hurtownie gastronomiczne warszawa | salamander urządzenie gastronomiczne