wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Zmywarki kapturowe do dużych kuchni gastronomicznych

Urzaądzenia dużej mocy do mycia naczyć i talerzy i tac w zmywarkach kapturowych o ręcznym lub automatycznymi podnoszonymi drzwiami. Zmywarki idealne do dużych hoteli, kuchni gastronomicznych i cateringowych. Pełne informacje i oferta dla zainteresowanych.

 


Dobrej jakości i cenowo zmywarka kapturowa EUR 1000. Zasilanie urządzenia 400V. Cztery cykle mycia. W standardzie dozowniki płynów i 3 kosze 50x50 cm. Bardzo wydajna, zużycie wody na jeden cykl 2.5 litra. Posiada górne i dolne ramiona myjące. Pełna automatyka

Zmywarka kapturowa profesjonalna ST z funkcją wyparzania do talerzy. Bardzo niskie zużycie wody, tylko 3 litry na cykl. Bardzo prosta w użytkowaniu i konserwacji. Urządzenie posiada tłoczoną komorę wsadową. Kosze 50x50 cm. Na wyposażeniu 3 kosze.

Zmywarka kapturowa z automatycznym układem wydłużania czasu umycia do osiągnięcia temperatury wyparzania. Poziom wody w komorze w trakcie mycia, płukania i wyparzania regulowana automatycznie. Wydajność do 1000 talerzy 40 cm na godzinę. Drzwi podnoszone automatycznie. Posiada elektroniczny programator. Zasilanie urządzenia na prąd trójfazowy i mocy 14,5kW. Produkt firmy Lozamet

Zmywarka kapturowa z ręcznym otwieraniem komory myjącej. Posiada elektroniczny programator. Zasilanie urządzenia na prąd trójfazowy i mocy 14,5kW. . Poziom wody w komorze w trakcie mycia, płukania i wyparzania regulowana automatycznie. Wydajność do 1000 talerzy na godzinę. Cykl mycia twa od 1 do 3 minut jednego załadunku. Firma Lozamet

Zmywarka kapturowa do mycia talerzy , szkła i tac GN1/1 o wydajności do 900 talerzy o średnicy 41 cm. Urządzenie o nazwie Pluvia 280 posiada specjalną pompę do prostego czyszczenia zmywarki, oraz specjalny system do poprawy wydajności procesu mycia i system oszczędności wody z detergentami. Zasilanie na prąd trójfazowy.

Pozostałe produkty:
kropka Zmywarki pod blatowe