wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Separatory – odstojniki tłuszczu gastronomiczne do większych obiektów, metalowe, przepływowe z koszem

Oferta dotyczy sprzedaży do większych obiektów gastronomicznych urządzeń w postaci prostych, przepływowych separatorów tłuszczu o nazwie SEP-01 o przepływie 0,75 litra/s; SEP-02 o przepływie 1.5litra/s, oraz separatora SEP-03 o mocy przepływu 3 litrów na 1 sekundę. Powyższe urządzenia pozwalają na przechwytywanie i zatrzymywanie tłuszczów roślinnych i zwierzęcych przerabianych w trakcie mycia naczyń w restauracjach, obiektach cateringowych i przetwórstwie spożywczym. Urządzenia wykonane są z blachy kwasoodpornej, szlifowanej o grubości 1.5 mm. Posiadają też idealny wyjmowany kosz, który przechwytuje większe odpadki i jest wyjmowany przez otwieraną klapę. Celem łatwego mycia separatory posiadają otwór do spłukiwania. Każde urządzenie posiada króćce przyłączeniowe wg normy DIN 11850

 


Separator serii SEP, metalowy, przepływowy, pod zlewowy, do większych obiektów gastronomicznych.

Widok rozłożonego separatora serii SEP. W skład urządzenia wchodzi pokrywa, kosz metalowy, oraz podstawa separatora.