wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Stoły składane, okrągłe, cateringowo-bankietowe

Stoły składane gastronomiczne okrągłe bankietowe, idealne do przenoszenia, przewożenia w cateringu. Nogi wykonane z metalu lub rury metalowej. Blaty z polietylenu lub płyty produkowanej z melaminy. Łatwe i proste do rozkładania, składania, transportu i składowania. Bardzo trwałe i solidne.

 


Stoły składane okrągłe typ H o średnicy 200, 180, 150, 130 cm. Stelaż, podstawa stołu wykonana z rury metalowej. Blaty stołu z płyty melaminowej o grubości 1.8 cm, oraz wzmocnienie obrzeże ceownikiem aluminiowym.

System podstawy stołu okrągłego typ H składanego z metalowymi profilami. System podstawy i nóg malowany proszkowo na kolor metaliku lub czarny.

Obraz części podstawy stołu rozkładanego okrągłego typu H. Dodatkowe metalowe profile wzmacniające celem przeciwdziałaniu uginania się blatu stołu

Wygląd stołu okrągłego rozkładanego na sali bankietowej. Stół o średnicy 180 cm jest przewidziany na 10 osób. Stoły można sztaplować bez ryzyka porysowania blatów.