wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Warniki do gotowania wody

Warniki zalewane ręcznie do gotowania wody na kawę, herbatę, zupy instant są najpopularniejszymi urządzeniami stosowanymi w cateringu, w firmach, oraz wszelkich stołówkach, barach, domach weselnych, restauracjach i gastronomii prowadzące stoły śniadaniowe, bankietowe. Idealnie tez zastępuja w zakładac pracy wszelkie czajniki elektryczne.

 


Warnik HW 10 ręcznie napełniany. Urządzenie o pojemności 2 litry i wydajności 18 litrów na godz, idealny do herbaty

Grupa warników super jakości HW510 o pojemności 8 l, HW520 16 litrowy, oraz HW505 4 litrowy. Urządzenia dwuścienne ze stali.

Warnik 10 litrowy Bartcher najbardziej popularne urządzenie do podgrzewania wody ze schowanymi grzałkami, wykonany ze stali. Posiada wskaźnik napełnienie wody i regulację temperatury od 30 do 100 stopni celcjusza.

Najmniejszy na rynku dla gastronomii warnik 5 litrowy Bartcher w wysokości 40 cm i mocy 1800W. Metalowy ze schowanymi grzałkami.

Warnik do gotowania wody, bardzo praktyczny o pojemności 8.8 litra z podwójnymi ściankami, oraz ze wskażnikiem napełniania. Obudowa i pokrywa ze stali chromowo-niklowej