wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Urządzenia do pieczenia naleśników

Naleśnikarki to urządzenia grzewcze przeznaczone do wszelkich rodzajów naleśników i placków serwowanych w gastronomii. Dla sprawnego pieczenia ciasta na naleśniki oferujemy urządzenia z płytą grzewcza wykonaną z żeliwa powlekaną emalią. Gładka powierzchnia płyty grzejnej gwarantuje pieczenie równomierne przy minimalnej ilości ciasta. Naleśnikarki są przystosowane na gaz lub prąd elektryczny. Posiadają też płynną regulację temperatury, oraz lampki kontrolne. Produkty do wszelkich zakładów, lokali gastronomicznych i barów.


Elektryczna naleśnikarka ST ze spiralnymi elementami grzewczymi i płytą żeliwną. Regulacja temperatury do 280 stopni. Produkt dla wszelkich lokali.

Gazowa naleśnikarka o dyszach na propan - butan, oraz gaz ziemny. Urządzenie posiada ośmioramienne palniki w kształcie gwiazdy, oraz zabezpieczenie przeciw wypływowe.

Naleśnikarka KM-40 E pojedyńcza z żeliwną płytą do smażenia ciasta EURO. Zasilanie na prad jednofazowy o mocy 3000V. Obudowa ze stali nierdzewnej

Urządzenie do smażenia naleśników o podwójnych płytach. średnica płyty kazdej w naleśnikarce 40 cm. Moc 2 razy po 3000V, na prąd jednofazowy. Numer katalogowy KM 40 DE.