wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Wyciskarki owoców, warzyw elektryczne i ręczne


Elektryczna wyciskarka owoców Santos model 10C. Francuskie wykonanie o wieloletniej tradycji. Wydajność urządzenia 20-40 litrów na 1h. Mała gabarytowo. Zasilanie jednofazowe, prędkość silnika 1500 obr/min. Obudowa emaliowana.

Typowa wyciskarka do owoców cytrusowych Santos, model 11. Urządzenie posiada dostosowane rożki do wyciskania limonek, cytryn, grejfrutów. Wydajność 20—40 kg na 1/h. Cicha praca silnika. Moc 130 W.

Największa wyciskarka soków z owoców cytrusowych z linii Santos. Model urządzenia 70C. Moc 275 W. Wersja chromowana, posiada pokrywę dociskową przed rozpryskiwaniem soku. Wydajność do 50 kg na 1/h.

Ręczna wyciskarka do owoców wykonana z lakierowanego żeliwa i stali nierdzewnej. Sito na owoce o średnicy 12 cm. Prosta obsługa.

Wyciskacz ręczny do soków cytrusowych o wysokości 50 cm. Poręczny, prosty w obsłudze. Stabilna podstawa. Wykonany ze stali nierdzewnej. Urządzenie jako wyciskarka idealna do małej gastronomii.