wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Krajalnica grawitacyjna, półautomatyczna i automatyczna


Krajalnica grawitacyjna z napędem elektrycznym 210p do wędlin o grobości plastra do 16 mm. Cicha praca napędu. Posiada wbudowaną ostrzałkę. Model 210pT przeznaczony do krojenia sera.

Grawitacyjna do małej gastronomii. Model krajalnicy 310p2 do krojenia wędlin. Posiada niezawodną przekładnie ślimakową.

Krajalnica S712a do krojenia wędlin i mięsa. Urządzenie do użytku w dużej gastronomii, sklepach, hurtowniach, zakładach przetwórstwa o wydajności do 2300 plastrów na 1 godz. Tryb automatyczny i manualny. Model S712aT do krojenia sera

Krajalnica do wędlin Ma-Ga 612p bardzo wytrzymała i wydajna ale prosta w obsłudze. Idealna do użytku w dużych restauracjach, sklepach i zakładach przemysłowych. Występuje w dwóch wersjach do krojenia nawet twardych wędlin lub serów. Posiada duży nóż o wymiarach 35 cm. Produkt wysokiej klasy