wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Piece elektryczne pojedyńcze, podwójne do pizzy

Dla Waszych zakładów gastronomicznych podających dla klienta pizzę jako prawdziwy włoski przysmak najważniejszym elementem jest profesjonalny piec do wypieku pizzy. Jako hurtownia wyposażenia gastronomii oferujemy urządzenia z jedną lub dwoma komorami. Istnieje możliwość swobodnego dobierania gabarytów sprzętu w taki sposób, aby idealnie pasował do kuchni w konkretnej restauracji, zakładzie.

Oferujemy też jednocześnie bardzo nowoczesne, proste w obsłudze o niskim zużyciu energii elektrycznej piece do pizzy firmy RQ, Urządzenia posiadają niezależne sterowanie grzałek górnych i dolnych i wysokiej jakości izolacji termicznej. Dużą zaletą jest w montowane szkło i folię niskoemisyjną zmniejszającą utratę ciepła. Piece posiadają też dżwignię regulującą poziom wilgotności w komorze piekarniczej. Fronty pieca wykonane ze stali nierdzewnej, a obudowy wykonane ze stali malowanej proszkowo, idealny deasing.

 


Piec Moretti model PM 60.60 o jednej komorze pieczenia, elektryczny na wsad jednorazowy 4 placków o średnicy 30 cm. Front obudowy i drzwi wykonane ze stali nierdzewnej. Niezależne regulacje temperatury. Prosta obsługa i czyszczenie.

Piec do pizzy Moretti PD 60.60 o dwóch niezależnych komorach piekarniczych, zasilany elektrycznie z wkładem szamotowym. Pojemność wsadu 8 placków po 30 cm. Uchwyty drzwi wykonane z materiału termoizolacyjnego

Piec do pizzy dobrej jakości GMG model PF 6262 E, prosty w obsłudze i konserwacji, jedno komorowy na 4 placki 30 cm. Zakres temperatury do 500 stopni regulowanej ręcznie. Zasilanie do wyboru, jedno lub 3 fazy. Urządzenie posiada termometr temperatury.

Piece do pizzy dobrej jakości GMG model PF 6262 DE-T, prosty w obsłudze i konserwacji, dwu komorowy na 4 placki 30 cm średnicy Zakres temperatury do 500 stopni regulowanej ręcznie. Zasilanie do wyboru, jedno lub 3 fazy. Urządzenie posiada termometr temperatury. Piec idealny do średniej pizzerii

Tunelowy piec do wypieku pizzy z podajnikiem załadowczym i wyładowczym. Posiada regulator przesuwu taśmy. Zasilanie na prąd jednofazowy. Moc pieca 3 kW. Dla średniej i małej gastronomii.

Piec model TECPRO 66 BIG/L elektryczny o dwóch komorach, zasilanie 400 V i mocy 10 kW o pojemności 12 placków o średnicy 36 cm. Temperatura pieczenia od 50 do 500 stopni.

Piec do pizzy TECPRO D4 o jednej komorze, elektryczny, mocy 6 kW. Urządzenie zasilane prądem trójfazowym. Pojemność na 4 pizze o średnicy 36 cm. Temperatura pieczenia do 450 stopni, producent RQ. Waga 104 kg.