Warning: Use of undefined constant nazwa1 - assumed 'nazwa1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /1rest/podkategoria.php on line 312
System przygotowania i gotowania potraw w próżni, pakowanie i marynowanie
Dla nowoczesnej kuchni proponujemy wyposażenie w system przygotowywania i gotowania w próżni czyli metoda sou vide, oraz pakowanie i marynowanie. Oferujemy też Hotmix, termiczny mikser jako urządzenie wielofunkcyjne- robot gasstronomiczny. System ten w raz pacojetem tworzy nowoczesną technologię w wytwarzaniu nowych smaków i potraw w gastronomii. Wszelkie proponowane urządzenia można zakupić i używać kompleksowo, lub w pojedynczych jednostkach i napędach.
Pozostałe podkategorie:
Sous vide Sammic
Marynowarka elektryczna
Pakowarki próżniowe
Hotmix – thermomix
Napisz do nas
Dane firmy
Rest
Profesionalne wyposażenie gastronomii
Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.
tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@gastrorest.pl
Copyright © 2024 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa
wyposażenie gastronomii Warszawa| bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych | hurtownie gastronomiczne warszawa | salamander urządzenie gastronomiczne