wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Patelnie do smażenia stalowe bez powłoki, z powłoką, oraz ze stali węgowej.

Patelnie do smażenia na kuchniach gastronomicznych, z jednymi i dwoma uchwytami. Wykonane ze stali lub aluminium. Patelnie o nazwie Tageno jako nowość na rynku dla gastronomii.


Patelnia o średnicy 20 cm i wysokości 4 cm bez powłoki o technologii wielowarstwowego dna, która zapewnia dobre przewodzenia ciepła, oraz kapsułowe dno, które gwarantuje odporność na korozję. Patelnia przystosowana do wszelkich kuchni. Towar występuje tez w rozmiarach średnicy 24, 28, 32, 36, 40 cm.

Patelnia z powłoką teflenowaną, ze stali nierdzewnej o srednicy 24 cm i wysokości 2.4 cm. Wielowarstwowe, kapsułowe dno zapewnia dobre przewodzenie ciepła i odporność na korozję. W ofercie występują patelnie o wymiarach 28 i 32 cm.

Patelnia do smażenia wykonana ze stali węglowej, nie przywierająca, zastosowana powłokę. Produktu nie wolno myć w zmywarce, ale przystosowana do kuchni indukcyjnej, średnica patelni 28 cm, wysokość 4 cm.

Patelnia o 2 uchwytach wykonana z odlewu aluminiowego o nazwie tegano, pokryta Duralem. Grubość 6 mm. Występuje w 2 rozmiarach: średnica 40 cm i wysokość 9 cm, oraz 36 cm x9 cm. Nowość na rynku. Idealne do gastronomii