wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Urządzenia do gotowania ryżu-garnki uniwersalne

Oferta na urządzenia do gotowania ryżu wszelkich odmian, oraz makaronu z serem, owsianki, kasz. Garnki posiadają izolowane dwie ścianki dla zachowania wilgotności i temperatury potraw. Uszczelniona pokrywa zapewnia równomierne gotowanie, oraz pojemnik na skraplaną parę. Idealne otwieranie w uchwycie przez naciśniecie przycisku automatycznego.. Urządzenie po ugotowaniu potrawy automatycznie przełącza się na tryb podtrzymywania ciepła. Garnek niezwykle praktyczny i użyteczny w kuchni gastronomicznej.

 


Urządzenie do gotowania ryżu o pojemności pojemnika 9 litra. Zasilanie na prąd jednofazowy. Wymiary urządzenia 335x410 mm. Model 37450-CE.

Urządzenie do gotowaniu ryżu – garnek 14 litrowy o mocy 1950 W. Na prąd jednofazowy. Model 37560R-CE. Idealny do każdej kuchni gastronomicznej

Urządzenie do gotowania ryżu ST. Garnek o pojemności 6 litra, obudowa ze stali nierdzewnej, oraz posiada wyjmowany pojemnik. Urządzenie elektryczne na prąd jednofazowy, automatycznie po ugotowaniu ryżu przechodzi w proces podgrzewania potrawy.