wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Elektryczne profesjonalne kuchnie wolnostojące i nad stawne do gotowania

Gotowanie w zakładach gastronomicznych profesjonalni kucharze wykonują na kuchniach elektrycznych, gazowych lub mieszanych. Oferujemy w ramach wyposażenia kuchnie o różnych mocach wolnostojące, oraz nad stawne o płytach normalnych i szybko grzejnych.


Elektryczna kuchnia wolnostojąca o 4 płytach szybkogrzejnych i otwartej podstawie. Trzy płyty o mocy 2.6 kW, oraz jedna 2 kW. Zasilanie jedno lub trzy fazowe. Wymiary kuchni 80x70x85 cm. Urządzenie idealne do małej i średniej gastronomii.

Wolnostojąca elektryczna profesjonalna kuchnia na otwartej podstawie o 6 płytach szybkogrzejnych. Cztery płyty grzejne o mocy 2.6 kW, oraz dwie po 2 kW. Zasilanie trzy lub jedno fazowe. Wymiary urządzenia 120x70x85 cm. Idealna do każdej gastronomii.

Dwu płytowa mała nad stawna kuchnia elektryczna o wymiarach 33x60x29 cm. Z zabezpieczeniem przeciw przegrzaniu. Płyty grzewcze po 1.5 kW. Urządzenie posiada wytłaczaną górną płytę. Produkt dobrej jakości.

Nad stawna cztero płytowa profesjonalna kuchnia elektryczna o mocy 2 kW każda. Wymiary urządzenia 66c60x29 cm.. Kuchnia posiada tłoczoną wannę pod palnikami, oraz zabezpieczenie przeciw przegrzaniu.