wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Automat do przyrządzania gorącewj czekolady Solo

 Automat Solo z podłączeniem do wody celem sporządzania gorącej czekolady. Czekoladziarka o nowoczesnym kształcie i przezroczystym pojemniku z najlepszego poliwęglanu. Specjalne wyloty w pokrywie ułatwiają uwalnianie aromaty czekolady lub kawy. Urządzenie posiada ciągłe podgrzewanie z jej mieszaniem, oraz wysuwaną podstawę jako okapnik do utrzymywania czystości. Szybka i łatwa obsługa automatu i programem płukania. Maszyna idealna dla wyposażenia lokalów podających gorącą czekoladę. Produkt najwyższej jakości na rynku.

 


Solo-automat do sporządzania gorącej czekolady. Objętość pojemnika 3.2 litra. Wydajność na 1 godzinę 20 litrów około 160 filiżanek. Czas zaparzania 11 sekund na 1 filiżankę. Podłączenie minimum 1 bar. Zasilanie jednofazowe