wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Galanteria z porcelitu czyli dodatki na stoły w karczmie wiejskiej , pizzerii, lokalach gastronomicznych

Każdy lokal gastronomiczny w zastawie stołowej podstawowej stosuje tez dodatki jako galanterię porcelanową w postaci solniczek, maselniczek, serwetników, wazoników, świeczników, popielnic, zestawów butelkowych, kieliszków do jajek. Oferta dotyczy produktów wykonanych na bazie naturalnej glinki wypalanej , wytwarzanego jako porcelit kolorowy.

 


Maselniczka jako pojemnik do podawania masła na stole o wymiarach 16x17 cm i wysokości 7 cm z przykrywką.

Solniczka i pieprzniczka w formie gruszki. Pojemniki o wymiarach 7x8 cm. Proste w użyciu .

Butelka do przypraw płynnych z porcelitu o wymiarach 135x58 mm. Idealna na oliwę.

Pojemnik na pieprz lub sól wykonany z porcelitu kolorowego w formie walca

Zestaw do przypraw z ceramiki 5 elementowy składający się z podstawki, oraz 2 butelek na przyprawy płynne, solniczka, pieprzniczka w formie walca

Zestaw do przypraw z ceramiki o pięciu elementach. Skład podstawa o wymiarach 220x160 mm, oraz dwa pojemniki na pieprz, sól i dwie butelki o wysokości 150 mm na przyprawy płynne

Serwetnik duży o wysokości 750 mm z ceramiki

Szaszetnik ceramiczny o średnicy 80 mm i wysokości 10 mm o niespotykanym wzorze.

Kieliszek do serwowania jajek na miękko o średnicy 55 i wysokości 63 milimetrów. Produkt wykonany z ceramiki kolorowej.

Wazonik na kwiaty duży o średnicy 105 mm i wysokości 110 mm, sprzedawany w różnych kolorach.

Wazonik mały o średnicy 75 mm i wysokości 80 mm.