Szybkie schładzanie (schładzanie szokowe) pozwala na dynamiczne obniżenie temperatury produktów z zakresu temperatur wartości krytycznej granicy (+70°C÷+3°C) dla wzrostu mikroorganizmów. Szybko schładzarki umożliwiają schładzanie przygotowanych produktów od temperatury + 90 do + 3°C w czasie krótszym niż 90 minut, co pozwala na zachowanie bezpieczeństwa i jakości produktów. Szybkie zamrażanie szokowe pozwala na zachowanie mikrostruktury zamrażanych produktów. Szokowe zamrażarki umożliwiają zamrożenie przygotowanych produktów od temperatury -18°C w ciągu maksymalnie 270 minut. Szokowe urządzenia są nierozerwalną częścią nowoczesnej kuchni stosującej miksery do produktów zamrożonych w postaci pacojeta 2, oraz do cyrkulatorów, czyli urządzeń stosowanych w technice sous vide.
Pozostałe produkty:
Zamrażarki skrzyniowe
Zamrażarki barowe
Napisz do nas
Dane firmy
Rest
Profesionalne wyposażenie gastronomii
Biuro Handlowe
ul.Płowiecka 5A
04-501 Warszawa.
tel. +48 692 093 908
tel /fax 022 879-70-07
rest@gastrorest.pl
Copyright © 2024 Rest || Wykonanie: Actusdesign.pl - projektowanie stron warszawa
wyposażenie gastronomii Warszawa| bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych | hurtownie gastronomiczne warszawa | salamander urządzenie gastronomiczne