wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Rozdrabniacze odpadów stałych do pracy ciągłej

Rozdrabiacze  tzw młynki do odpadów organicznych w gastronomii ze względu na obciążenia i przerób dużej ilości winny być przystosowane tylko do pracy ciągłej. większej mocy silnika. Nasza oferta  sprzedaży dotyczny urządzeń niezawodnych w działaniu  i prosty w montowaniu.


Rozdrabniacz , młynek przemysłowy model LC-50. amerykańskiej firmy IN-SEINK-ERATOR przeznaczony jest do małej i średniej gastronomii, przystosowany do pracy ciągłej (chłodzenie) o 0,50 konnym silniku. Jest to wielka zaleta urządzenia. Komora silnika wykonana całkowicie ze stali nierdzewnej, niezawodny w działaniu. Posiada auto – rewers , obroty prawo-lewo wpływają na bezawaryjną pracę młynka. Rozdrabniacz posiada duży moment obrotowy, oraz tarczę rozdrabniającą ze stali nierdzewnej, oraz pierścień rozdrabniający z odlewu niklowo-chromowego. Urządzenie przeznaczone jest do każdej małej restauracji, baru, stołówki, zakładu żywienia zbiorowego i służy do mielenia odpadów organicznych.

Młynek SM 75 profesjonalny rozdrabniacz odpadów do pracy ciągłej i dużej mocy przerobowej do 150 kg na godzinę o mocy 0,75KM firmy Max Appliances Limited Wielka Brytania. Urządzenie posiada podwójny stopień rozdrabniania. Posiada elektryczny wyłącznik, oraz specjalnie cylindryczną rozbudowaną komorę rozdrabniającą wykonaną ze stali nierdzewnej. Obudowa metalowa. Do młynka można wrzucać odpady organiczne powstałe w trakcie przygotowywania posiłków. Niezawodny w działaniu w przystępnej cenie. Do rozdrabniaczy nie wolno wrzucać sznurków, folii, materiałów metalowych i szklanych.