wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Urządzenia do wypieku gofrów w gastronomii

Gofry to dodatek bardzo ważny z dań podawanych w gastronomii, lub produkt podstawowy w barach, lub wszelkich stacjach paliw, punktach sezonowych. Do przygotowywania tego specjału służą urządzenia, czyli gofrownice do wypieku ciasta własnego pomysłu, jak również gotowych ciast lub mrożonych wsadów


Elektryczna gofrownica GMG model KGW 2530E na dwa gofry „Liège”, urządzenie pojedyńcze, kratka 4x6 cm. Urządzenie posiada dwie żeliwne płyty, które zapewniają równomierne rozprowadzenie ciepła, a temperatura jest regulowana za pomocą termostatu, oraz zdejmowaną rynnę ociekową do zbierania nadmiaru wypiekanego ciasta. Zasilanie jednofazowe

Profesjonalna gofrownica na cztery gofry „Liège”, z małymi kratkami o wymiarach 4x6 cm na prąd elektryczny. Urządzenie posiada termostat i żeliwne płyty grzewcze. Model GMG KGW 5530 WE. Zdejmowana płyta ociekowa, produkt solidny, o dużych parametrach technicznych.

Gofrownica ROLLER GRILL model. GES 70 do wypieku ciasta gofrowego o profilu koła. Średnica płyty 18 cm. Wtopione kwadraty żeliwne o wymiarach 1x1 cm. Urządzenie najwyższej światowej marki