wyposażenie kuchni sala jadalniana w restauracji bufet

Obieraczki mechaniczne do ziemniaków i warzyw

Obieraczki mechaniczne w gastronomii do ziemniaków i warzyw jak marchwi, buraków służy do obierania produktów przez masę ścierna, która zapewnia dokładne obieranie bez kaleczenia. Oferujemy urządzenia do zastosowania w kuchniach zbiorowego żywienia, które składają się z zespołu zbiorników, podstawy, zespołu napędowego, z zespołów łożysk, wałka płuczki, oraz obieraczki i pokrywy. Obieraczki są o różnych pojemnościach dostosowane do wielkości zakładu gastronomicznego


Obieraczka mechaniczna do ziemniaków i warzyw o wsadzie produktów do 6 kg. Idealna do malej i średniej gastronomii

Obieraczka do ziemniaków i warzyw EUR.PS-05. Urządzenie mechaniczne o wsadzie jednorazowym do 10 kg. Obieraczka o demontowanym ścieralnym dysku, oraz ścianach. Posiada panel kontrolny i timer, oraz wyłącznik bezpieczeństwa. Produkt dobrej jakości i niskiej cenie

Obieraczka PPS5 do ziemniaków z dolnym talerzem ściernym, oraz otwór wyładowczy po lewej stronie. Wydajność 100 kg na godzinę. Nowoczesny, automatyczny produkt.

Obieraczka PPS-10 do ziemniaków o wydajności do 180 kg/h, oraz załadunku jednorazowego do 10 kg. Urządzenie posiada wbudowany automatyczny elektrozawór, który steruje dopływem wody podczas procesu obierania.

Nowoczesna obieraczka do ziemniaków PPS-18 o wydajności do 330 kg na godzinę i jednorazowego załadunku do 18 kg produktów.

Obieraczka nierdzewna do ziemniaków i warzyw korzennych o nazwie C/E PP20T o pojemności wsadu 20 kg. Solidna konstrukcja. Powierzchnia walca, drzwiczek i dna pokryte materiałem ściernym. Urządzenie RM posiada zawór wody i wyłącznik bezpieczeństw, oraz otwory na ewentualne śruby do mocowania do podłogi. Bardzo prosta obsługa obieraczki.